Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Artists & Fleas Chelsea

Adres:

88 10th Avenue (Chelsea Market)

artistsandfleas.com/chelsea/

Is het buiten guur en wil je even heerlijk opwarmen met een goeie koffie of hot choco? En op een unieke locatie de meest originele kerstcadeautjes voor thuis scoren? Dan is een bezoek aan de Chelsea Market echt een must do!

In de oude Oreo koekjesfabriek in hartje Manhattan, in de wijk Chelsea, vind je de Chelsea Market. Hier kun je eten en winkelen in een heel bijzondere, sfeervolle omgeving. Een gigantische, oude, industriële hal met allemaal leuke hoekjes om te struinen. Heel hip Manhattan loopt hier rond. Zeker voor een leuk cadeautje, want dit is dé plek voor bijzondere cadeautjes. Er zijn verschillende winkeltjes te vinden, maar als je écht unieke items wilt kopen raden we je Artists & Fleas aan.

Eigenlijk is Artists & Fleas een permanente markt in Williamsburg, Brooklyn (70 North 7th Street), maar door het grote succes is er een ‘pop up bazaar’ overgewaaid naar Manhattan.
Het aanbod is minder groot dan in Williamsburg, maar het fijne aan de popup in de Chelsea Market is dat je het kunt combineren met de andere winkels en foodmarket. Er staan 30 designers met handgemaakte en vintage items. Denk aan sieraden, tassen, kunst, t-shirts en meer. Vaak zie je designers ter plekke aan het werk en kun je iets custom made laten maken.

Trek gekregen van al dat shoppen?

Verspreid door de gangen van de Chelsea Market vind je ook meerdere food stands met allerlei lekkers. Je kijkt vooral je ogen uit bij de Lobster Place, waar iedereen ter plekke een kreeft aanwijst, laat bereiden en opeet. Maar een lekkere muffin of een goeie bagel kun je hier natuurlijk ook vinden.

Bij Hale & Hearty Soups kun je smullen van dagelijks vers gemaakte soepen, sandwiches en salades die voor je worden samengesteld. Eet dat niet ter plaatse, maar vraag om een takeaway. Boven de Chelsea Market vind je namelijk The High Line.

Reviews

4.67
Interieur
Eten
Hipster factor