Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Sarabeths

Adres:

40 Central Park South

sarabethsrestaurants.com

Brunchen in the City

Als je op zoek bent naar een chique restaurant om te brunchen, dan ben je bij Sarabeths aan het juiste adres. Het restaurant serveert elke dag ontbijt, lunch en avondeten, maar staat vooral bekend om de brunch. New Yorkers doen nu eenmaal niks liever in het weekend dan uitgebreid brunchen met Mimosa’s en Bloody Mary’s.

Geduld is een schone zaak 

Dat het restaurant geliefd is bij zowel locals als toeristen, blijkt uit de lange wachttijden. Je zult een beetje geduld en geluk moeten hebben om een tafel te kunnen bemachtigen, maar het vriendelijke personeel, de goede service en de menukaart zijn het wachten meer dan waard. 

Sarabeths en dan naar Central Park

Er kan gekozen worden uit verschillende soorten granola en havermout, fruit salades of een zoet ontbijt. De zoete ontbijtjes worden bij Sarabeths het meest gewaardeerd: Fat and fluffy French toast, apple-cinnamon French toast, almond crusted French toast of een stapel pannekoeken met fruit. Sarabeths denkt niet alleen aan de zoetekauw, maar biedt gelukkig ook verschillende soorten eiergerechten, zoals de klassieke eggs benedict, scrambled eggs of omelet op elke mogelijke manier die je kunt bedenken.
De porties zijn gigantisch: perfect om jezelf mee op te warmen op een koude winterdag in New York. De calorieën kunnen vervolgens verbrand worden op de ijsbaan in Central Park.

 

Foto’s: © Siobhan Gunner & Sarabeths

Reviews

4.67
Interieur
Eten
Hipster factor