Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

The Butcher’s Daughter

Adres:

19 Kenmare Street

thebutchersdaughter.com

The Butcher’s Daughter is een veggie hotspot (snap je de leuke knipoog in de naam?) in Kenmare Street, in de Nolita, dat je inspireert om gezond(er) te eten.

The Butcher’s Daughter zit op de hoek van Kenmare Street en als je plaatsneemt aan het raam kun je buiten lekker naar mensen kijken. Het interieur bestaat uit gerecyclede materialen met een hippe afwerking en styling. Stoere industriële elementen zijn gemixed met groene en gele kleuraccenten op wit geschilderde muren. Lekker fris en vrolijk!

Je kunt er even snel een koffie drinken, maar dat is eigenlijk zonde. Je moet juist de verschillende juices van superfoods proberen met natuurlijk een gezonde snack erbij (van ontbijt tot diner). Niet alleen vegetarisch, maar vaak ook veganistisch en zonder gluten kun je hier zonder schaamte komen snacken. Hier snappen ze namelijk wat echt gezond is. In de lente en zomer kun je bovendien ook nog eens lekker buiten zitten op het terras aan de straat.

The Butcher’s Daughter Market

Geen tijd om uitgebreid te zitten? Neem dan een sapje, koffie of snacks mee voor onderweg. Je kunt er gewoon binnenwandelen en al dit lekkers kopen voor thuis en onderweg.

Andere filialen

The Butcher’s Daughter vind je terug op verschillende locaties in New York. Naast het filiaal in Nolita, kun je ook hier terecht:

West Village
581 Hudson Street

Williamsburg
271 Metropolitan Avenue

Reviews

4.67
Interieur
Eten
Hipster factor